Zelfstandig RegioBank Adviseur — 

Crowdfundingsactie Regiobank Wolvega voor een feestelijk etentje voor eenzame ouderen in Wolvega

In de koude dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw willen we iets bijzonders doen voor de ouderen in onze gemeenschap. Daarom organiseren we samen met Van der Valk Wolvega een feestelijk etentje voor ouderen uit de regio, zodat zij in goed gezelschap kunnen genieten van een warme maaltijd en gezellig samenzijn. Om dit mogelijk te maken, starten we eind september een crowdfundingsactie!

Jouw bijdrage, groot of klein, kan helpen om deze bijzondere middag te realiseren. De actie loopt tot 6 november.  

Waarom deze actie? Voor veel ouderen zijn de feestdagen een tijd van eenzaamheid. Met dit etentje willen we hen een onvergetelijke dag bezorgen, vol warmte en gezelligheid. Samen met Van der Valk Wolvega zorgen we voor een heerlijk driegangendiner, een feestelijke sfeer en mooie herinneringen. 

Hoe kun jij helpen? Je kunt een donatie doen via onze crowdfundingpagina. Deze gaan we binnenkort met je delen. Elke bijdrage gaat direct naar het organiseren van dit speciale evenement. Ons streefbedrag is € 2000. 

€ 10,- Draagt bij aan deel van de maaltijd!
€ 25,- Helpt een oudere aan een volledig verzorgd diner!
€ 50,- of meer Sponsor een tafel voor meerdere gasten en maak hun feestdagen compleet!

📅 Datum etentje: Tussen Kerst en Oud en Nieuw, de datum wordt nog bepaald.📍 Locatie: Van der Valk Hotel Wolvega. 

Doneer nu en help mee Wil je een steentje bijdragen en ervoor zorgen dat ouderen in Wolvega deze feestdagen niet vergeten worden? Laat hier alvast je gegevens achter en wij nemen contact met je op wanneer de actie start. 

Samen maken we het verschil! Elke euro telt en brengt ons dichter bij het realiseren van dit bijzondere etentje. Samen kunnen we deze ouderen een feestelijke dag geven die ze zich nog lang zullen herinneren.

Alvast hartelijk dank voor je steun! 

Wellicht ook interessant

chevron-down