Zelfstandig RegioBank Adviseur — 
Jonge ondernemer Jordy ziet elke dag als een avontuur

In de spotlights: We zijn trots op onze klant Boer&Chef



De 26-jarige Jordy Muus ervaart elke dag als een avontuur sinds hij 1,5 jaar geleden  betrokken raakte bij Boer & Chef. Een bedrijf dat lokale, eerlijke en voedzame ingrediënten toegankelijker maakt, snel en zonder gedoe. Boer & Chef ondersteunt met name horeca en zorginstellingen in het verduurzamen van hun voedingsaanbod en kijkt tegelijkertijd waar ze kosten kunnen besparen. “Omdat we weten wanneer en wat er van het land komt en door mee te kijken met de menu’s helpen we organisaties om met de seizoenen mee te koken. Zo creëren we een directe verbinding tussen boer en chef. Hierdoor gaat de kostprijs van gerechten naar beneden terwijl de waarde stijgt.”

Zijn eerste ondernemersavontuur beleefde Jordy direct na zijn afstuderen met een onderneming dat landbouwproducten importeert en exporteert uit Ecuador. Hier zet hij zich tevens in voor behoud van regenwoud met de Stichting Save the Native Forest. “Daarna werd ik gevraagd bij Boer & Chef. Om mee te denken over hoe het bedrijf verder kon worden opgeschaald.” Het bedrijf is onder leiding van Jordy in korte tijd enorm gegroeid. “We beheren de hele korte keten van A tot Z. Zowel de logistiek, verwerking in eigen snijderij, productie en distributie. We doen het allemaal zelf, zeven dagen per week.”

Als jonge ondernemer is de wereld van verzekeringen complex. “De Goede heeft me geholpen mijn financiële risico’s in kaart te brengen en in te dekken.” Jordy kan door deze ondersteuning met een gerust hart doen wat hij leuk vindt én waar hij goed in is. “Want ik kan niet alles. Ik ben goed in de strategische ontwikkeling van een onderneming. Daar houd ik het graag bij”, lacht Jordy.

Wellicht ook interessant

chevron-down